Παπαλουκάς: «Θα κουβαλάω πάντα τις χαμένες βολές στο ΟΑΚΑ - Είχα μιλήσει με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς αναφέρθηκε στις χαμένες βολές στον 4ο τελικό του Ολυμπιακού το 2011 στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ενώ ανέφερε και πότε βρέθηκε κοντά με τους «πράσινους». 

Παπαλουκάς: «Θα κουβαλάω πάντα τις χαμένες βολές στο ΟΑΚΑ - Είχα μιλήσει με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Στην εκπομπή της Cosmote TV «Pick n’ Roll» φιλοξενήθηκε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον 4ο τελικό του πρωταθλήματος το 2011 με τον Ολυμπιακό απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τις χαμένες βολές που είχε…

«Δεν ξέρουμε αν θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα, αλλά αυτές οι βολές έπρεπε να είχαν μπει!» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Έκανα το λάθος να σκεφτώ τι θα επακολουθήσει. Ότι εγώ γύρισα στον Ολυμπιακό για να γράψω ιστορία και αυτό θα γίνει και εκεί δεν πρέπει να σκεφτείς, δεν βάζεις το συναίσθημα. Βέβαια μετά ρίχνω τάπα, κερδίζουμε βολές δεν μπαίνουν.

Θεωρητικά θα είχαμε κερδίσει, αλλά οι βολές πρέπει να μπουν γιατί είσαι αυτός που είσαι και είσαι εκεί για αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να στενοχωρήθηκε περισσότερο από μένα για αυτές τις βολές. Εγώ θα του κουβαλάω στην υπόλοιπη ζωή μου. Η ζωή συνεχίζεται, δεν ξέρω τι θα είχε γίνει. Μπορεί βέβαια και ο Ολυμπιακός να μην είχε πάρει δύο ευρωπαϊκά μετά. Άρα δεν υπάρχει κανένας που να ήθελε περισσότερο από εμένα να μπουν αυτές οι βολές».

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό και το αν είχε βρεθεί κοντά στους «πράσινους», είπε: «Είχαμε μιλήσει ένα χρόνο πριν πάρουμε την Ευρωλίγκα με τον Σισκάουσκας (2008). Συζητήσαμε ειλικρινά, εκτιμήθηκαν κάποια πράγματα. Τους απάντησε πως εγώ είμαι μια χαρά εδώ (ΤΣΣΚΑ) και μετά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πήγε στον Παναθηναϊκό».