Σχορτσανίτης: «Δεν θα συνεχίσω το μπάσκετ»

Την αποχώρησή του από τα παρκέ, προανήγγειλε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Σχορτσανίτης: «Δεν θα συνεχίσω το μπάσκετ»

Ο θηριώδης σέντερ παραχώρησε συνέντευξη σε Ισραηλινό Μέσο, όπου και ανέφερε ότι το πιθανότερο είναι να σταματήσει το μπάσκετ, έπειτα από 20 χρόνια στα παρκέ.

«Πιθανώς δεν θα συνεχίσω να παίζω μπάσκετ. Η τελευταία σεζόν σταμάτησε νωρίς, οπότε είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ και να προσαρμοστώ στη νέα συνθήκη. Ακόμα σκέφτομαι γύρω από αυτό, αλλά μάλλον θα σταματήσω. Είχα μία καριέρα 20 χρόνων, είμαι εντάξει με αυτό» δήλωσε ο Σχορτσανίτης, που πέρυσι αγωνίστηκε στην Basket League με τον Ιωνικό.

Επίσης, είπε πως ποτέ δεν ήθελε να παίξει στο NBA, αν και είχε την ευκαιρία να αφήσει καλές εντυπώσεις στο καμπ των Λος Άντζελες Κλίπερς το 2006, ωστόσο δεν προτίμησε να το κάνει.

Για το παρατσούκλι του "Baby Shaq": «Το 2009, όταν ήμουν στον Ολυμπιακό, παίξαμε στις ΗΠΑ με τους Καβαλίερς και θυμάμαι ότι όλοι έλεγαν πως αν ακούσει το παρατσούκλι μου θα με σκοτώσει στον αγώνα. Ήμουν πολύ ανήσυχος, γιατί μόλις είχα πάθει διάστρεμμα και δεν ήθελα να μπλέξω. Όταν ήμασταν στα αποδυτήρια, ο Σακίλ άρχισε να με ρωτάει "πού είναι το μωρό μου;"».

Τέλος, επισήμανε πως θέλει να δουλέψει με νέα παιδιά, γιατί είναι κάτι που αγαπά, ενώ τόνισε πως υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα.