O Σλούκας εξήγησε τον λόγο που επέστρεψε στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στον ρόλο του ηγέτη (vid)

Ο Κώστας Σλούκας παραχώρησε συνέντευξη - Μίλησε για τους λόγους που επέστρεψε στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στον ρόλο του ηγέτη, αλλά και στους στόχους των "ερυθρολεύκων" στη νέα σεζόν.

O Σλούκας εξήγησε τον λόγο που επέστρεψε στον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στον ρόλο του ηγέτη (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της COSMOTE TV:

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: ”Το περιβάλλον είναι οικείο, αλλά ένιωσα λίγο περίεργα. Χαίρομαι που θα αγωνιστώ πάλι με τα παιδιά και που είμαι ξανά στον Ολυμπιακό”.

Για την βελτίωσή του: ”Έχω ανέβει επίπεδα σε ό,τι αφορά το κορμί μου και την αντίληψη στο παιχνίδι. Είμαι 30 άλλωστε.

Για την ομάδα του: ”O Ολυμπιακός είχε χάσει τα τελευταία χρόνια την ταυτότητα που είχε παλαιότερα. Δεν είναι πάντα κακό αυτό. Με την έλευση του κόουτς μπορεί να γίνει ένα restart”.

Για τους στόχους: ”Έρχομαι σε μία φιλόδοξη ομάδα με στόχους. Υπάρχει διάθεση και από τη διοίκηση και από την ομάδα να γίνει κάτι καλό. Είναι υψηλός στόχος το Final Four. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Ο στόχος είναι η οκτάδα”.

Για την απόφαση να γυρίσει στον Ολυμπιακό: ”Δεν με επηρέασε κάτι. Κάθε καλοκαίρι υπήρχαν φήμες ότι επιστρέφω. Έγινε μία συζήτηση με τους Προέδρους, είδα ότι έχουν θέληση και διάθεση. Τους εκτιμώ πάντα, επομένως ο δρόμος ήταν απλός”.

Για τον Ομπράντοβιτς και αν τον επηρέασε: ”O Ομπράντοβιτς δεν είχε αποφασίσει αν θα μείνει, όταν ανακοίνωσα τις σκέψεις μου ότι θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα. Είναι ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία και τον εκτιμώ. Μου έδωσε πολλά και μου έδειξε τον δρόμο”.

Για την Εθνική: ”Η πικρία είναι κάτι που ταλαιπωρεί καιρό. Η ομάδα δυστυχώς δεν έχει καταφέρει κάτι καλό τα τελευταία χρόνια. Είμαι αισιόδοξος, υλικό υπάρχει, η ομάδα έχει δυνατότητες”.

Για τον Γιάννη: ”Η διαδρομή του είναι μεγάλη. Δεν είναι τίποτα τυχαίο, έχει δουλέψει πολύ. Του αξίζουν τα καλύτερα, είναι εξαιρετικός άνθρωπος”.

Για τη συνύπαρξη με Σπανούλη–Πρίντεζη-Παπανικολάου: ”Είναι τεράστια η εμπειρία τους, είναι σημαίες. Έχουν πετύχει πολλά μαζί. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω ξανά μαζί τους”.