Νίκος Ζήσης: «Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο της ΑΕΚ»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Νίκος Ζήσης μίλησε για το Final 8, τον στόχο της ομάδας και τη διοργάνωση σε άδειο γήπεδο.

Νίκος Ζήσης: «Να κάνουμε περήφανο τον κόσμο της ΑΕΚ»

Όσα είπε ο Νίκος Ζήσης στη συνέντευξη Τύπου του Final 8:

Ο αρχηγός της ΑΕΚ είπε αρχικά:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι μια ειδική συνθήκη το ότι παίζουμε χωρίς κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στην Αθήνα, αλλά το ιδανικό για εμάς να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ περήφανο».

Για το άδειο γήπεδο και πόσο επηρεάζει τους παίκτες:

«Είναι δύσκολο για όλους τους παίκτες να παίξουν σε άδειο γήπεδο. Όπως είχα πει είναι καλύτερο να παίξεις μπροστά σε κόσμο του αντιπάλου. Αυτό σε κάνει πιο συγκεντρωμένο και σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο για το παιχνίδι.

Έχουμε μια μικρή εμπειρία από τον Μάρτιο, γιατί παίξαμε κάποια σημαντικά παιχνίδια χωρίς κόσμο, όπως και τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της φετινής σεζόν Είμαστε χαρούμενοι που θα ανταγωνιστούμε ομάδες σε υψηλό επίπεδο, δεν σκεφτόμαστε πως δεν θα έχουμε κόσμο. Αυτό που είναι στο μυαλό μας είναι ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα».

Για το αν ο προημιτελικός με τη Νίμπουρκ θα δώσει τον τόνο της συνολικής προσπάθειας της ΑΕΚ στο Final 8:

«Όταν παίζεις αυτού του είδους τις διοργανώσεις το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το πρώτο. Ξέρουμε τη Νίμπουρκ την αναλύουμε τις τελευταίες μέρες. Έχουμε και εμπειρία από προηγούμενα χρόνια. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με τον ίδιο προπονητή τα τελευταία χρόνια.

Έχει παίκτες που ξέρουν πολύ καλά το παιχνίδι. Έχει παίκτες που αποτελούν μεγάλο κομμάτι της εθνικής Τσεχίας που είδαμε πόσο καλά πήγε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουμε μεγάλο σεβασμό γι αυτούς. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα και πειθαρχημένα για να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να κερδίσουμε τον αγώνα».