Γιασικεβίτσιους: «Παίζετε σαν την περσινή Μπαρτσελόνα» (vid)!

O Σαρούνας Γιασικεβίτσιους «έκραξε» και πάλι τους παίκτες της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ για τον τρόπο που αγωνίζονται και έστειλε μηνύματα

Γιασικεβίτσιους: «Παίζετε σαν την περσινή Μπαρτσελόνα» (vid)!

Οι πρώτες ημέρες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη Μπαρτσελόνα είναι αρκετά δύσκολες, καθώς ο Λιθουανός τεχνικός προσπαθεί με τον δικό του τρόπο να βάλει την φιλοσοφία του στον τρόπο παιχνιδιού των Καταλανών.

Δεν λείπουν λοιπόν οι έντονες στιγμές μέσα στους αγώνες με τον «Σάρας» να επιτίθεται φραστικά στους παίκτες του.

Το έκανε και πρόσφατα σε τάιμ άουτ που πήρε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο, για το πρωτάθλημα.

Ο Γιασικεβίτσιους είδε ορισμένους παίκτες του να μην παίζουν ομαδικά και να είναι εγωιστές, με αποτέλεσμα να πάρει τάιμ άουτ και να αρχίσει τις… μπηχτές για την εικόνα τους την περσινή σεζόν.

Συγκεκριμένα άρχισε να τους λέει πως αυτά τα έκαναν την περσινή σεζόν υπό τις οδηγίες του Σβέτισλαβ Πέσιτς και πώς δεν το θέλει αυτό στη «δική» του Μπαρτσελόνα.

«Όταν παίζετε εγωιστικά, είστε στην Μπαρτσελόνα της περσινής σεζόν και όχι της φετινής. Είτε θα παίζουμε ομαδικά, είτε κανείς δεν θα παίζει», είπε μεταξύ άλλων ο Λιθουανός κόουτς.

Η Μπαρτσελόνα πάντως αν και δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο απέναντι στην Μπιλμπάο, τελικά κέρδισε εύκολα με 82-64 και έκανε το τρία στα τρία στην Liga Endesa.

Το βίντεο είναι χαρακτηριστικό: