Εξαφανίστηκε στο ημίχρονο ο Γιαννακόπουλος

Μετά τους έξι πόντους που πέτυχε η ομάδα του στη δεύτερη περίοδο, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έφυγε από το ΟΑΚΑ.

Εξαφανίστηκε στο ημίχρονο ο Γιαννακόπουλος

Μετά τους έξι πόντους που πέτυχε η ομάδα του στη δεύτερη περίοδο, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έφυγε από το ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός χθες στο ΟΑΚΑ και είναι χαρακτηριστικό ότι στη δεύτερη περίοδο περιόρισε τόσο πολύ τον Παναθηναϊκό, υποχρεώνοντάς τον να πετύχει μόλις έξι πόντους. Η εικόνα των «πράσινων» ήταν άκρως απογοητευτική και φαίνεται πως ο πρώτος που το εισέπραξε ήταν οι ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» δεν έμεινε στα επίσημα του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το δεύτερο ημίχρονο του πρώτου τελικού για την Α1. Φυσικά, ουδείς γνωρίζει ποιος ακριβώς ήταν ο λόγος και αν συνέβη κάτι που τον ανάγκασε να αποχωρήσει ή ήταν απλά εξοργισμένος με την εικόνα της ομάδας του.

Φυσικά κάτι τέτοιο μόνο σύνηθες δεν είναι καθώς ο Γιαννακόπουλος σπανίως απουσιάζει από τη θέση του στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε και χθες βρέθηκε νωρίς στην εξέδρα αλλά απ' ότι φαίνεται αποχώρησε και νωρίς.

Προφανώς η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει την απογοήτευσή του για τη μέχρι τότε εικόνα του Παναθηναϊκού και ενδεχομένως την προνοητικότητά του για την επερχόμενη ήττα.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στη δεύτερη περίοδο με υπέρ του 26-19 της πρώτης και την έκλεισε πίσω στο σκορ με 32-35. Δηλαδή, πέτυχε μόλις έξι πόντους έναντι των 16 που πέτυχε ο Ολυμπιακός. Αυτό ήταν κάτι που απ' ότι φαίνεται δεν άντεξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και αποχώρησε άρον άρον από το ΟΑΚΑ.

Έβλεπε τον Λεκαβίτσιους να μην μπορεί να οργανώσει, ο Παππάς δεν υπήρχε στο γήπεδο, ο Λοτζέσκι ήταν απλή αναφορά και η «σκυλίσια» άμυνα του Ολυμπιακού ήταν αυτή που καθόριζε τη συνέχεια στο παρκέ. Το blackout του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και με την επιστροφή των Καλάθη-Τζέιμς, αλλά και με την είσοδο του Ρίβερς την ώρα που οι ερυθρόλευκοι με κλειδιά τους Παπαπέτρου-Ρόμπερτς κατάφεραν να τρέξουν σερί 3-16 και από το -10 να πάνε στα αποδυτήρια στο +3, 32-35.