Οι φωνές του «Σάρας» στο τάιμ άουτ και η νίκη στο τέλος (vid)

Χρειάστηκε να «γκαζώσει» στους παίκτες του ο Γιασικεβίτσιους για να κερδίσει η Μπαρτσελόνα με 89-86 τη μαχητική Μπούργκος.

Οι φωνές του «Σάρας» στο τάιμ άουτ και η νίκη στο τέλος (vid)

Η Μπούργκος έβαλε δύσκολα στην Μπαρτσελόνα, όμως οι Καταλανοί έδειξαν χαρακτήρα στα τελευταία δευτερόλεπτα και πήραν τη νίκη με 89-86, μπαίνοντας με το... δεξί στο πρωτάθλημα της Liga Endesa.

Η ομάδα του Χοάν Πεναρόγια ήταν άκρως ανταγωνιστική και 18'' πριν από το τέλος ήταν ισόπαλη με την Μπαρτσελόνα (86-86).

Δύο καλές άμυνες των Καταλανών και 3/4 βολές από Αμπρίνες και Ντέιβις όμως συνέβαλαν ώστε να έρθει η νίκη για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο «Σάρας» στο ξεκίνημα του αγώνα τα… έχωσε στους παίκτες του επειδή δεν ακολουθούσαν τις οδηγίες του.

Ο Λιθουανός κόουτς είπε κατά τη διάρκεια του τάιμ άουτ: «Δύο meetings, τρία meetings. Το τάιμ άουτ δεν είναι αρκετό για σας. Δεν είναι αρκετό για σας το τάιμ άουτ;»


Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς με 22 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τον Άλεξ Αμπρίνες να ακολουθεί με 22 πόντους. Κομβική και η παρουσία του Πιερ Οριόλα με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ο Νικ Καλάθης στα 23'48'' που έμεινε στο παρκέ μέτρησε 2/6 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 6 λάθη. Από την Μπούργκος ξεχώρισε ο Βίτορ Μπενίτε με 18 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 45-44, 71-66, 89-86.