Λιόλιος: «Θα συναντηθώ με τον Βασιλακόπουλο - Συστράτευση από όλους»

Την επίσημη κατάθεση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της ΕΟΚ γνωστοποίησε ο Βαγγέλης Λιόλιος. Επίκειται ραντεβού με τον Βασιλακόπουλο και ενημέρωση στις Ενώσεις.

Λιόλιος: «Θα συναντηθώ με τον Βασιλακόπουλο - Συστράτευση από όλους»

Την υποψηφιότητά του για τις προσεχείς εκλογές της ΕΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος όπως τόνισε, θα έχει συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο προκειμένου να τον ενημερώσει, ενώ υπογράμμισε πως απαιτείται συστράτευση απ' όλους.

«Ουσιαστικά, μόλις χθες, ξεκίνησε κι επίσημα η προεκλογική περίοδος των ομοσπονδιών, γι' αυτό βρίσκομαι εδώ σήμερα, σεβόμενος τους νόμους και τους θεσμούς τους Κράτους. Θέλω σήμερα να καταθέσω επισήμως την υποψηφιότητά μου στις εκλογές της ΕΟΚ, όποτε αυτές γίνουν. Την προσεχή Δευτέρα, θα επισκεφθώ την ΕΟΚ, για να ενημερώσω τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, για να τον ενημερώσω για την υποψηφιότητά μου.

Θα στείλω στους προέδρους όλων των Ενώσεων, για να τους ενημερώσω για τις θέσεις μου, το πρόγραμμά μου και να τους δείξω τον αναβαθμισμένο ρόλο που πρέπει να έχουν οι Ενώσεις για το καλό του μπάσκετ. Να δουλέψουμε όλοι μαζί σε ευθεία γραμμή για την επόμενη ημέρα και να οδηγήσουμε το μπάσκετ σε επιτυχίες.

Η επόμενη ημέρα έχει μεγάλες και πρωτόγνωρες προκλήσεις. Η επιτυχία δεν απαιτεί έναν ή κάποιους, αλλά η επιτυχία τους απαιτεί όλους. Το μπάσκετ ενώνει, δεν χωρίζει, και δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε διχασμένοι. Καλώ όλους όσους θέλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, να συστρατευθούν μαζί μου και να προχωρήσουμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας