Ο Μαρκ Γκασόλ ετοιμάζει βαλίτσες για την Ευρώπη

Μετά από 12 χρόνια πετυχημένης καριέρας στο ΝΒΑ, ο Μαρκ Γκασόλ σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει να παίξει μπάσκετ στην Ευρώπη.

Ο Μαρκ Γκασόλ ετοιμάζει βαλίτσες για την Ευρώπη

O Mαρκ Γκασόλ είναι free agent και ύστερα από 12 χρόνια πετυχημένης καριέρας στο ΝΒΑ, έχει αισθανθεί πως ο κύκλος του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου έκλεισε.

Ο Ισπανός διεθνής σέντερ, που αναδείχθηκε πέρσι πρωταθλητής με τους Ράπτορς, πήγε στο ΝΒΑ το 2008 για τους Γκρίζλις. Μέχρι που πήγε ανταλλαγή στο Τορόντο, φτάνοντας μαζί του στον τίτλο.

Πλέον, όμως, δείχνει να έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει από το ΝΒΑ και να επιστρέψει στην Ευρώπη. Λέτε αυτό να γίνει για τη Μπαρτσελόνα, η οποία ψάχνει για σέντερ; Αυτό θα φανεί στην πράξη. Ο παίκτης, πάντως, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βαρκελώνη και ήταν μέλος της ομάδας το διάστημα 2003-2006.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Ισπανίας, Μαρκ Γκασόλ, είχε τη σεζόν 2019/20 μέσους όρους 7.5 πόντων (47.3% στο δίποντο, 38.5% στο τρίποντο, 73.5% στις βολές), 6.3 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ ανά 26.4 λεπτά συμμετοχής σε 44 αγώνες της κανονικής περιόδου με τους Ράπτορς.