Ακόμα δυο κρούσματα στην Εφές Αναντολού (pic)

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Εφές Αναντολού έκανε γνωστό ότι βρέθηκαν δυο μέλη της θετικά στον κορονοϊό σε επαναληπτικά τεστ

Ακόμα δυο κρούσματα στην Εφές Αναντολού (pic)

Το πρόβλημα με τη διασπορά του κορονοϊού στην Τουρκία είναι ιδιαίτερα έντονο, καθώς ακόμη δύο κρούσματα ανακοίνωσε η Εφές Αναντολού.

Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι προ ολίγων ημερών ανακοίνωσαν πως μετά από εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκε παίκτης θετικός στον COVID-19, του οποίου το όνομα δεν έγινε ποτέ γνωστό.

Σήμερα μέσω ανάρτησής της στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η τουρκική ομάδα γνωστοποίησε πως μετά από νέο γύρο επαναληπτικών τεστ, βρέθηκαν άλλα δύο θετικά κρούσματα, τα οποία φυσικά βρίσκονται ήδη σε καραντίνα.

Θυμίζουμε πως η Εφές Αναντολού είχε ακυρώσει την παρουσία της στο τουρνουά του Κάουνας, στο οποίο έλαβε μέρος ο Παναθηναϊκός, ενώ πριν από μερικές ημέρες διακόπηκε το τουρνουά «Gloria Cup II» στην Αττάλεια.

Διακόπηκε το τουρνουά «Gloria Cup II» λόγω κορονοϊού

Οι Γαλατασαράι, Τουρκ Τέλεκομ και Τόφας ανακοίνωσαν κρούσματα κορονοϊού, με αποτέλεσμα μαζί με τη Φενέρμπαχτσε να αποσύρουν τη συμμετοχή τους από το τουρνουά και να επιστρέψουν στη βάση τους.

Το tweet της Εφές Αναντολού με το οποίο ανακοίνωσε τα δύο νέα κρούσματα