Μπαρτσελόνα: Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του τελικού κόντρα στη Ρεάλ

Η Μπαρτσελόνα έχασε την πρώτη κούπα της σεζόν στην Ισπανία στο μπάσκετ. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία στον τελικό του Super Cup κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπαρτσελόνα: Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του τελικού κόντρα στη Ρεάλ

Η καταλανική «Sport», αναφέρει πως στην Μπαρτσελόνα είναι έντονος ο εκνευρισμός της διοίκησης και του προπονητή Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τη διαιτησία στον τελικό με την Ρεάλ.

«Στην Μπαρτσελόνα θυμόντουσαν πως ο Μίροτιτς κέρδιζε πολλές βολές ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι κάτι λογικό, αν σκεφτεί κανείς την ποιότητά του στην επίθεση. Όμως, αυτό έχει αλλάξει.

Η Ρεάλ νίκησε 72-67 την Μπαρτσελόνα και πήρε ξανά το Super Cup Ισπανίας! (highlights)

Ο Μίροτιτς έχει χάσει τον σεβασμό των διαιτητών στην ACB και αυτό αποτυπώθηκε πλήρως στον τελικό. Στην Μπαρτσελόνα δεν θεωρούν πως ο "Νίκο" πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση, αλλά θέλουν να παίρνει τον σεβασμό που αξίζει πάνω στο παρκέ, όπως συμβαίνει με παίκτες σαν τον Καμπάτσο.

Αυτό είναι κάτι που απασχολεί την "Μπάρτσα", η οποία έχει εκφράσει τις ανησυχίες της για τη διαιτησία της ισπανικής λίγκας. Στην ομάδα δεν ζητούν χάρες. Ζητούν απλά τον σεβασμό των διαιτητών», αναφέρει το δημοσίευμα.