Βιλερμπάν: Με μήνυμα ισότητας και… γροθιά κόντρα στον Ολυμπιακό- Τι είπε ο Πάρκερ

Η γαλλική Βιλερμπάν που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Τρίτη (15/09) στο τουρνουά της Βαλένθια θα έχει σημαντικά μηνύματα να μεταφέρει. 

Βιλερμπάν: Με μήνυμα ισότητας και… γροθιά κόντρα στον Ολυμπιακό- Τι είπε ο Πάρκερ

Με ένα σημαντικό μήνυμα «ισότητας» και ούσα καθόλα ενεργή στο κίνημα «Black Lives Matter» θα «κατέβει» στο τουρνουά της Βαλένθια η Βιλερμπάν, η οποία την Τρίτη (15/09) θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό (18:30) στη «Fonteta».

Η γαλλική ομάδα, θα έχει στις μπλούζες της αντί για το σήμα της τη γροθιά που είναι σήμα κατατεθέν του κινήματος «Black Lives Matter», ενώ σε άλλες θα φέρει το μήνυμα «ισότητα για όλους».

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της παιδικής μου ηλικίας, της αθλητικής μου καριέρας και τώρα ως πρόεδρος, πάλεψα κατά της ανισότητας και των διακρίσεων. Ο πρόεδρος της ομάδας και ο άνθρωπος που είμαι τώρα αντιπροσωπεύει την ενότητα και τον σεβασμό για όλους. Είμαι πολύ υπερήφανος που η Βιλερμπάν είναι σύμμαχος σε αυτό τον αγώνα», ανέφερε ο πρόεδρος της Βιλερμπάν Τόνι Πάρκερ, ενώ ο αδερφός του και προπονητής φέτος της γαλλικής ομάδας, Τι Τζέι Πάρκερ είπε: «Έχω ζήσει σε όλη μου τη ζωή αυτή την αντίφαση. Τις αξίες της ανοχής αλλά και του σεβασμού που με δίδαξαν οι γονείς μου. Σήμερα αισθάνομαι πλήρως επηρεασμένος από αυτή τη βία και ότι μεταφέρω αυτό το σημαντικό μήνυμα».