Δεν πάει στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό πως δεν θα συμμετάσχει στο τουρνουά «Γκομέλσκι Καπ», λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στη Ρωσία για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Δεν πάει στη Μόσχα ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός δεν θα μεταβεί στη Μόσχα για να συμμετάσχει στο τουρνουά «Γκομέλσκι Καπ» λόγω των περιορισμών που υπάρχουν από την πανδημία του κορονοϊού.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κάθε χρόνο διοργανώνει τουρνουά στη μνήμη του Αλεξάντερ Γκομέλσκι, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Το τουρνουά έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο διάστημα 17-18 Σεπτεμβρίου και θα συμμετείχαν οι Λοκομοτίβ Κουμπάν, Παναθηναϊκός και Ερυθρός Αστέρας.

Ωστόσο, η παρουσία του «τριφυλλιού» και της ομάδας του Βελιγραδίου ήταν εδώ και καιρό αμφίβολη, εξαιτίας της πανδημίας, καθώς η Ρωσία έχει ακόμα «απαγορευτικό» για είσοδο άλλων χωρών στη χώρα της.

Οι προσπάθειες που έγιναν από όλες τις πλευρές για να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να μπορέσουν να ταξιδέψουν οι «πράσινοι» στη ρωσική πρωτεύουσα χωρίς επιπτώσεις από τα περιοριστικά μέτρα, δεν απέδωσαν και η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την απόφασή της να μην συμμετάσχει στο τουρνουά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως η ομάδα μας δεν θα συμμετάσχει στο Gomelsky Cup.

Δυστυχώς, η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού και τα ταξιδιωτικά πρωτόκολλα κατέστησαν αδύνατη τη μετάβασή μας στη Μόσχα για το τουρνουά στη μνήμη του σπουδαίου Αλεξάντερ Γκομέλσκι, στο οποίο η CSKA Moscow μας έκανε την τιμή να μας προσκαλέσει για μία ακόμη φορά.

Ευχή όλων μας είναι οι συνθήκες να μας επιτρέψουν την επόμενη σεζόν να αγωνιστούμε σε αυτόν τον επιτυχημένο θεσμό».