Χαρισματικά παιδιά: Τρίποντο στην Παιδεία και στον Πολιτισμό από τα αδέρφια Μάντζαρη (pics-vid)

Ο Αντώνης και ο Βαγγέλης Μάντζαρης σκοράρουν και στην εκπαίδευση των παιδιών

Χαρισματικά παιδιά: Τρίποντο στην Παιδεία και στον Πολιτισμό από τα αδέρφια Μάντζαρη (pics-vid)

Στα παρκέ έχουν καταγράψει επιτυχίες που φάνταζαν άθλοι. Τόσο ο Βαγγέλης όσο και ο Αντώνης είναι γεννημένοι πρωταθλητές, γεννημένοι να πρωταγωνιστούν.

Η συνεργασία του Peristeri Basketball Academy με τα Χαρισματικά Παιδιά ανεβάζει τον πήχη Αθλητισμού και Παιδείας στο Περιστέρι

Ισχυρές προσωπικότητες και οι δύο έχουν αφήσει το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα στο μπάσκετ.

Σίγουρα για να φθάσουν ψηλά σημαίνει πως ξεπέρασαν τους εαυτούς τους κι έφθασαν εκεί όπου δεν μπορούσαν.

Οι αθλητικές επιδόσεις τους είναι γνωστές και ξεχωριστές. Όμως και οι δύο είναι ξεχωριστοί ως άνθρωποι και αγαπάνε τα παιδιά και θέλουν να τα βλέπουν να εξελίσσονται.

Πριν από δύο χρόνια ίδρυσαν από κοινού την ακαδημία μπάσκετ Peristeri Basketball Academy όπου εκεί «σμιλεύουν» τους αυριανούς πρωταθλητές.

Τα ροζ φύλλα θα έρθουν μετά από πολλές προσπάθειες , αλλά ο Αντώνης, ο Βαγγέλης και η Μαρία έχουν την πείρα

Όμως ο Αντώνης και ο Βαγγέλης θέλησαν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω και να σκοράρουν και στην εκπαίδευση των παιδιών προσβλέποντας στο μέλλον τους.

Σε αυτό το πλαίσιο συνεργάστηκαν με τo κέντρο Ειδικής Διαπαιδαγώγησης «Χαρισματικά Παιδιά» που εδρεύει στο Περιστέρι και δίνει έμφαση στην παιδαγωγική και πολιτισμική ανάπτυξη των παιδιών.

Το «Peristeri Basketball Academy» και τα «Χαρισματικά Παιδιά» μέσα στη σεζόν θα υλοποιήσουν πρωτότυπα και διαδραστικά projects με γνώμονες τον Αθλητισμό και την Παιδεία.