Ούνιξ Καζάν: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Οκάρο Ουάιτ (pic)

Επιστροφή στην Ευρώπη για τον Οκάρο Ουάιτ και συγκεκριμένα στη Ρωσία, για να φορέσει τη φανέλα της Ούνιξ Καζάν, στην οποία θα συναντήσει ξανά τον Δημήτρη Πρίφτη.

Ούνιξ Καζάν: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Οκάρο Ουάιτ (pic)

Παίκτης της Ούνιξ Καζάν είναι και επισήμως ο Οκάρο Ουάιτ, ο οποίος ξαναγυρίζει στην Ευρώπη έπειτα από τέσσερα χρόνια. Τελευταίος σταθμός του 28χρονου πάουερ φόργουορντ στη Γηραιά Ήπειρο, προτού κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για τον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ, ήταν ο Άρης τη σεζόν 2015-16.

Στους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης είχε μάλιστα προπονητή τον Δημήτρη Πρίφτη, τον οποίο θα ξαναβρεί τώρα στον πάγκο της ρωσικής ομάδας.

Το καλοκαίρι του 2016 ο θεαματικός Αμερικανός ψηλός (2,03 μ.) επέστρεψε στις ΗΠΑ για να ζήσει το όνειρο της συμμετοχής στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Μάλιστα φόρεσε τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ και των Ουίζαρντς Γουίζαρντς, όμως οι ατυχίες με τραυματισμούς δεν τον άφησαν να έχει το μέλλον που επιζητούσε εκεί.

Έτσι ο 28χρονος Ουάιτ πήρε τη μεγάλη απόφαση να επανακάμψει στην Ευρώπη και να εγκατασταθεί στο Καζάν αγωνιζόμενος με την Ούνιξ για έναν χρόνο.

Δείτε την ανάρτηση της Ούνιξ Καζάν στο twitter, με την οποία ο ρωσικός σύλλογος καλωσορίζει στις τάξεις του τον Οκάρο Ουάιτ: