Νίκη η Μπαρτσελόνα - «Ντου» στον Κλαβέρ ο «Σάρας»! (vid)

Κάνοντας μεγάλη αντεπίθεση στο τέλος η Μπαρτσελόνα κέρδισε τη Μούρθια 89-84 σε φιλικό με τον Γιασικεβίτσιους να «κατσαδιάζει» σε τάιμ άουτ τον Κλαβέρ

Νίκη η Μπαρτσελόνα - «Ντου» στον Κλαβέρ ο «Σάρας»! (vid)

Η Μπαρτσελόνα κάνοντας μια μεγάλη αντεπίθεση στο τέταρτο δεκάλεπτο με καθοριστικό τον Νικ Καλάθη, νίκησε την Μούρθια με 89-84 σε φιλική αναμέτρηση.

Αν και η Μούρθια έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και βρέθηκε μπροστά με έξι πόντους στην τρίτη περίοδο (65-58), η «Μπάρτσα» με ένα επί μέρους 31-19 γύρισε το παιχνίδι και κατάφερε να κερδίσει με 89-84.

Κορυφαίος για τους «μπλαουγκράνα» ήταν ο Νικ Καλάθης με 17 πόντους (4/5β., 2/2διπ., 3/5τρ.), με τον Μπράντον Ντέιβις να έχει 16π. Από 12π. είχαν οι Σμιτς και Ερτέλ.

Για τους ηττημένους, πρώτος σκόρερ ήταν ο πρώην παίκτης του Ρεθύμνου, Κόνερ Φράνκαμπ, με 23 πόντους, ενώ ο Αουγκούστο Λίμα είχε 15π. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν στη δωδεκάδα, αλλά δεν αγωνίστηκε.

Τα δεκάλεπτα: 24-25, 40-41, 58-65, 89-84

Στο μεταξύ κατά τη διάρκεια του φιλικού σε ένα τάιμ άουτ ο Βίκτορ Κλαβέρ άκουσε τα «γαλλικά» του από τον τεχνικό των Καταλανών Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για μια κίνηση του.

«Δείχνεις ασέβεια. Σχεδίασα κάτι, αλλά εσύ είσαι έξω απ' όλα. Κάνουμε κάτι κι εσύ κάνεις το αντίθετο. Δεν με νοιάζει τι σκέφτεσαι, θα κάνεις αυτό που σχεδιάζουμε. Δεν με νοιάζει τι νομίζεις. Νομίζεις και βλέπουμε αυτό στον πίνακα του σκορ, όπου χάνουμε» ήταν τα λόγια του «Σάρας».

Είναι χαρακτηριστικό το βίντεο: