Ξένους διαιτητές ή διακοπή ζητάει ο Ολυμπιακός

Επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα έστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί στην ΚΕΔ και οι Αγγελόπουλοι ήταν ξεκάθαροι: ξένοι διαιτητές ή διακοπή!

Ξένους διαιτητές ή διακοπή ζητάει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ζητάει να μιμηθεί το μπάσκετ το ποδόσφαιρο, όπου στον τελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, έπαιξε Ισπανός διαιτητής. Κι αφού έγινε εκεί η αρχή, δεν ύπαρχει πρόβλημα να μην επαναληφθεί ο ορισμός ξένων και στους τελικούς του μπάσκετ. Σε διαφορετική περίπτωση, οι αποφασισμένοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ζήτησαν την διακοπή της Basket League και την αναβολή των τελικών!

Δεν είναι εξάλλου τυχαίο, ότι στους αγώνες της Εuroleague βλέπουμε τελείως διαφορετικές διαιτησίες, σε σχέση με το πρωτάθλημα Ελλάδας με τα … παιδιά του Βασιλακόπουλου και του Συμεωνίδη.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αγανακτισμένοι με τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό μπάσκετ και ζήτησαν επίσημα από το κράτος να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα, καθώς τις τελευταίες ώρες δείχνει να το αγνοεί επιδεικτικά.

Συγκεκριμένα, οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, έστειλαν επιστολή στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με την οποία ζητούν την άμεση παρέμβαση του στις παρανομίες και τα σκάνδαλα που έχουν προκύψει στην ΚΕΔ/ΕΟΚ. Είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" φτάνει μέχρι και τον Πρωθυπουργό της χώρας, καθώς ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν από τον Πρωθυπουργό να παρέμβει προκειμένου να υπάρξουν παραιτήσεις στην ΚΕΔ, τόσο μετά τη μήνυση που κατέθεσαν οι διεθνείς διαιτητές Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης εναντίον της ΚΕΔ και της ΕΟΚ για παράνομη αποπομπή τους, όσο και για το περιβόητο σκάνδαλο με την οικογένεια Συμεωνίδη και τα πάρε-δώσε της με την διοίκηση του Προμηθέα σε εξωαγωνιστικούς επαγγελματικούς τομείς.