Βασιλόπουλος: «Ευελπιστώ ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά με το Περιστέρι»

Μια πρώτη αποτίμηση της προετοιμασίας του Περιστερίου, ενόψει της νέας σεζόν, έκανε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

 Βασιλόπουλος: «Ευελπιστώ ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά με το Περιστέρι»

«Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά πραγματικά, γιατί προερχόμαστε από ένα πολύ μεγάλο κενό. Έχουμε σταματήσει πάρα πολύ νωρίς το πρωτάθλημα, θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση αυτή η περίοδος. Δεν ξέρουμε πώς θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και τι θα γίνει. Επίσης, πώς θα εξελιχθεί η σεζόν, οπότε θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή ιδιαίτερα από εμάς τους παίκτες», τόνισε ο αρχηγός της ομάδας και στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Γιατί η έναρξη της προετοιμασίας, σημαίνει βαριά πόδια, ενώ υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να μπουν στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και να γίνει πολλή δουλειά στη φυσική κατάσταση. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι για κάθε ομάδα. Εμείς έχουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα.

Μία πολύ γεμάτη ομάδα. Και ευελπιστώ ότι θα βρούμε πάρα πολύ γρήγορα το ρυθμό μας. Το καλό είναι ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες από την προηγούμενη χρονιά, γεγονός που είναι βασικό, δηλαδή να έχεις έναν κορμό προκειμένου να μπορέσουν να αφομοιωθούν πιο γρήγορα οι νέοι παίκτες στην ομάδα και να μάθουν τα συστήματα. Ευελπιστώ ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά».

Ο Βασιλόπουλος έκανε ξεχωριστή αναφορά και στην συμμετοχή της ομάδας στο ισχυροποιημένο BCL.

«Πραγματικά, όλες οι ομάδες έχουν κάνει ένα ισχυρό ρόστερ και εμείς το ίδιο. Η διοργάνωση έχει γίνει πιο δυνατή. Βέβαια, είναι μια αναγνωριστική χρονιά, καθώς δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει κόσμος στα γήπεδα και πόσο θα επηρεάσουν τις ομάδες αυτά τα γεγονότα. Δηλαδή πώς θα αντιδράσουν οι ομάδες παίζοντας ενδεχομένως σε άδεια γήπεδα. Επίσης δεν ξέρουμε πώς θα είναι τα ταξίδια λόγω του κορωνοϊού, με όλη την ταλαιπωρία που μπορεί να έχουν οι ομάδες. Θα το ζήσουμε όμως κι αυτό», ήταν τα λόγια του Έλληνα διεθνή φόργουορντ.