Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου στο Μέτσοβο

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (24/8) για το Μέτσοβο, αλλά δεν θα δώσει το «παρών» ο Κώστας Παπανικολάου. Για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει Αθήνα μέχρι νεωτέρας. 

Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου στο Μέτσοβο

Η ομάδα του Ολυμπιακού θα συγκεντρωθεί το πρωί της Δευτέρας (24/10) στο ΣΕΦ για να αναχωρήσει από εκεί για το Μέτσοβο. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, αυτό είναι το μέρος που η ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, για τη σεζόν 2020-2021.

Οι Πειραιώτες, όμως, θα αναχωρήσουν για το Μέτσοβο χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου. Ο 30χρονος φόργουορντ, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, ξεπέρασε το πρόβλημα, αλλά για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει στην Αθήνα.

Θα κάνει νέες ιατρικές εξετάσεις, καθώς έπρεπε να περάσουν κάποιες μέρες από τον κορονοϊό, αλλιώς τα αποτελέσματα δεν θα ήταν σωστά.

Οι «ερυθρόλευκοι» μέσα στις επόμενες μέρες θα ενημερώσουν για το πότε θα είναι σε θέση να προπονηθεί μαζί με την ομάδα και πάλι. Δεν μπορούμε να αναφέρουμε συγκεκριμένες ημερομηνίες, καθώς πρόκειται για κάτι που δεν έχει προηγούμενο, το οποίο είναι πρωτόγνωρο ακόμη και για τους γιατρούς.