Έμπλεξε ο Ντόρσεϊ - Οδηγούσε με σβησμένα φώτα και... αλκοόλ

«Όταν ο αστυνομικός μίλησε με τον Ντόρσεϊ, υποψιάστηκε ότι κάτι συνέβαινε», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας.

Έμπλεξε ο Ντόρσεϊ - Οδηγούσε με σβησμένα φώτα και... αλκοόλ

Μπλεξίματα με το νόμο έχει από τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο ομογενής γκαρντ των Χοκς συνελήφθη να οδηγεί με σβησμένα τα φώτα και έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν στις 2:38 π.μ., αρχικά όταν είδαν ότι δεν είχε ανάψει τα φώτα του αυτοκινήτου του. Όμως στη συνέχεια υποπτεύθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γενικότερα στη συμπεριφορά του και σε έρευνα διαπίστωσαν ότι είχε στο κάθισμα του συνοδηγού ένα ανοιχτό μπουκάλι με αλκοόλ. Τελικά, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στον σχετικό έλεγχο «χρεώθηκε» με οδήγηση έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ άνω του επιτρεπόμενου ορίου.

«Όταν ο αστυνομικός μίλησε με τον Ντόρσεϊ, υποψιάστηκε ότι κάτι συνέβαινε», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Μελίντα Μαλάουλιν, στη USA TODAY Sports και πρόσθεσε: «Υπήρχε ένα ανοιχτό μπουκάλι αλκοόλ στο πάτωμα της πλευράς του συνοδηγού».

Για το συμβάν ενημερώθηκαν και οι Χοκς χωρίς να έχουν προς στιγμήν προβεί σε κάποιο σχόλιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντόρσεϊ είναι στην προεπιλογή της Εθνικής για τα δύο τελευταία ματς του πρώτου προκριματικού γύρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, απέναντι σε Ισραήλ και Εσθονία εκτός έδρας.