Απίστευτο βίντεο από την αποκατάσταση του Σπανούλη: «Παράδειγμα δύναμης και θέλησης» (vid)

Ο φυσικοθεραπευτής και υπεύθυνος για την αποκατάσταση του Βασίλη Σπανούλη, Δημήτρης Σκορδής δημιούργησε ένα βίντεο με την υπερπροσπάθεια του αρχηγού για «επιστροφή».

Απίστευτο βίντεο από την αποκατάσταση του Σπανούλη: «Παράδειγμα δύναμης και θέλησης» (vid)

Ο εκ των κορυφαίων στη φυσικοθεραπεία και αποκατάσταση Δημήτρης Σκορδής, ο οποίος συνεργάζεται για χρόνια (και) με παίκτες του Ολυμπιακού, δημιούργησε ένα βίντεο μέσα από το οποίο προβάλει την πορεία του Βασίλη Σπανούλη, από το χειρουργείο μέχρι την επιστροφή.

Τις ατελείωτες ώρες δουλειάς, τις ασκήσεις ενδυνάμωσης που έκανε, ακόμα και μέσω κορονοϊού με μάσκα και γάντια.

Ο Σκορδής μάλιστα στο μήνυμά του αναφέρει:

«Στα 42 χρόνια επαγγελματικής πορείας, έζησα αξέχαστες στιγμές, μεγάλες χαρές και μεγάλες στεναχώριες. Συνεργάστηκα και συνεργάζομαι με εξαιρετικούς επιστήμονες. Απέκτησα εμπειρίες, διδάχθηκα τρόπους Αποκατάστασης. Αυτό όμως που έζησα με την αποκατάσταση του Βασίλη, ειλικρινά με ξεπέρασε.

Ο ίδιος ο τραυματισμός, ο χρόνος και οι συνθήκες που επικράτησαν μετά το χειρουργείο, με οδήγησαν σε πρωτόγνωρους δρόμους Αποκατάστασης! Από τη θέληση και την αγάπη για το Basket του Βασίλη πήρα δύναμη, ξαναγύρισα ακόμα και στα θρανία και ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ! Ο θεός Βασίλη να σου δώσει δύναμη να ολοκληρώσεις αυτό που Ονειρεύεσαι!».