Βίρτους Μπολόνια: Ο Στέφαν Μάρκοβιτς είχε κορονοϊό- Αρνητικά τα τελευταία τεστ

Ο Στέφαν Μάρκοβιτς ήταν το θετικό στον κορονοϊό μέλος της Βίρτους Μπολόνια. Αρνητικά τα τελευταία τεστ που έχει υποβληθεί. Τι είπε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Βίρτους Μπολόνια: Ο Στέφαν Μάρκοβιτς είχε κορονοϊό- Αρνητικά τα τελευταία τεστ

Η Βίρτους Μπολόνια γνωστοποίησε πως ο παίκτης της αυτός που είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό τον Ιούνιο και στη συνέχεια κόλλησε ξανά, είναι ο Στέφαν Μάρκοβιτς. Η ιταλική ομάδα αναφέρει στην ενημέρωσή της, πως ο Σέρβος γκαρντ έχει βγει αρνητικός στα τελευταία τεστ και αναμένεται ακόμα να κάνει. Αν βγει και σε αυτό αρνητικός τότε θα ενσωματωθεί στην ομάδα και θα ξεκινήσει προπονήσεις.

Στην Μπολόνια αναμένεται και ο Κάιλ Ουίμς προκειμένου και αυτός να πιάσει δουλειά.

Από κει και πέρα ο προπονητής της Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε: «Η Βίρτους πάντα βγαίνει στο γήπεδο για τίτλους και για τελικούς. Δεν ξέρουμε πώς να παίξουμε διαφορετικά. Θα έχουμε σεβασμό για όλους και φόβο για κανέναν».

Όσο για τις μεταγραφές είπε: «Προσπαθήσαμε να εντάξουμε κάποιους Ιταλούς παίκτες, όπως ο Αμπάς και ο Τεσιτόρι, προσθέσαμε έναν παίκτη που έχει εμπειρία από την Ιταλία, τον Αλιμπέγοβιτς, πηγαίνοντας στη λογική του club. Από ξένους παίκτες πήραμε μόνο τον Τζος Άνταμς»