Συνελήφθη στη Βαρκελώνη ο Σάμουελς

Ο Τζαμαϊκανός σέντερ επιτέθηκε με ρόπαλο σε έναν άνδρα στην παραλία της Μπαρτσελονέτα επειδή νόμισε πως του είπε κάτι

Συνελήφθη στη Βαρκελώνη ο Σάμουελς

Μπλεξίματα με το νόμο είχε για ακόμα φορά ο Σαμάρντο Σάμουελς, ο οποίος συνελήφθη από την ισπανική αστυνομία στη Βαρκελώνη όπου έχει εγκατασταθεί.

Ο Τζαμαϊκανός σέντερ που είχε κάνει πολύ καλή παρουσία με την φανέλα του Πανιώνιου πέρυσι, συνελήφθη επειδή ξυλοκόπησε άνδρα στην παραλία της πόλης με το επεισόδιο να παίρνει έκταση, να καλείται η αστυνομία και το θύμα να υποβάλλει μήνυση.

Συγκεκριμένα ο Τζαμαϊκανός νόμισε ότι κάτι του είπε ο άγνωστος άνδρας και άρχισε να τον χτυπάει με ένα ρόπαλο που είχε πάνω καρφιά!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΕlPeriodico που ανέφερε το θέμα, ο Σάμουελς και πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί να οδηγεί σε μέρος που… απαγορεύονταν τα αυτοκίνητα πάνω στον πεζόδρομο της Μπαρτσελονέτα.

Σε έλεγχο που του έγινε από την αστυνομία τότε δεν είχε πάνω του διαβατήριο ή ταυτότητα, ούτε ασφάλεια για το αυτοκίνητό του.

Το πιο περίεργο μάλιστα ήταν ότι είπε στους αστυνομικούς ότι συχνά κοιμάται στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σπασμένο τζάμι, διότι όπως υποστήριξε στις Αρχές, από εκεί το ανοίγει μια και δεν έχει κλειδιά.

Η αστυνομία επικοινώνησε με το προξενείο της Τζαμάικα, τη Μπαρτσελόνα, αλλά και γνωστούς του Σάμουελς στην καταλανική πρωτεύουσα, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για να βγάλει νέο διαβατήριο.