ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Δημήτρη Κατσίβελη

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Δημήτρη Κατσίβελη μετά από τέσσερα χρόνια. Μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε ο 28χρονος γκαρντ.

ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Δημήτρη Κατσίβελη

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΑΕΚ BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι επιστρέφει στη Βασίλισσα ο Δημήτρης Κατσίβελης (28 χρ., 1μ98). Ο διεθνής γκαρντ υπέγραψε σήμερα (08/08) συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021. Ο Δημήτρης είχε φορέσει τη φανέλα της Βασίλισσας και την περίοδο 2015-2016".

Ο ίδιος στις πρώτες δηλώσεις που έκανε ως παίκτης της ΑΕΚ τόνισε πως "είμαι χαρούμενος, που επιστρέφω στην ΑΕΚ, σ΄ ένα γνώριμο περιβάλλον, με ανθρώπους, που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά στο γήπεδο. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα, που διεκδικεί τίτλους σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει. Είναι μεγάλο κίνητρο για έναν παίκτη να ζει, να προπονείται, ν’ αγωνίζεται γι’ αυτό το σκοπό. Ανυπομονώ να παίξω σε γεμάτο από κόσμο γήπεδο, αλλά δυστυχώς ζούμε ξεκάθαρα πρωτόγνωρες στιγμές, και όχι μόνο στον αθλητισμό. Προφανώς η υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Αυτό είναι αυτονόητο. Εύχομαι να μη χρειαστεί, αλλά σε οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα παρουσιαστεί, οφείλουμε να προσαρμοστούμε και να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά".