Στην Ιρόνι Νες Ζιόνα του Ισραήλ ο Σκουρτόπουλος

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αποδέχτηκε την πρόταση της Ιρόνι Νες Ζιόνα και θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στον σύλλογο του Ισραήλ.

Στην Ιρόνι Νες Ζιόνα του Ισραήλ ο Σκουρτόπουλος

Μετά τους Γιάννη Σφαιρόπουλο (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Γιάννη Καστρίτη (Χαποέλ Τελ Αβίβ) και Στέφανο Δέδα (Χαποέλ Χολόν), ένας ακόμα Έλληνας προπονητής θα καθίσει στον πάγκο ενός συλλόγου από το Ισραήλ.

Ο λόγος για τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση της Ιρόνι Νες Ζιόνα για να καθίσει στον πάγκο της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας θα αναλάβει την ομάδα που αγωνίζεται στη Winner League και πέρα από το πρωτάθλημα παράλληλα θα κληθεί να την οδηγήσει και σε διάκριση στο FIBA Europe Cup.

Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί πως για τον Θανάση Σκουρτόπουλο αυτή είναι και η πρώτη φορά που αναλαμβάνει το «τιμόνι» μιας ομάδας εκτός ελληνικών συνόρων, μετά το πέρασμά του τη σεζόν 2013-14 από την Κύπρο και τον Κεραυνό Στροβόλου.

Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει εργαστεί επίσης σε Αιγάλεω, Δάφνη Δαφνίου, ΟΦΗ, ΑΕΚ, Πανελλήνιο, Περιστέρι, Ίκαρο Καλλιθέας, Πανιώνιο, Κεραυνό, Ρέθυμνο, Απόλλωνα Πάτρας και τον Φάρο Λάρισας.