Σφαιρόπουλος: «Είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τον ημιτελικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Γκιλμπόα Γκαλίλ για το πρωτάθλημα Ισραήλ. 

Σφαιρόπουλος: «Είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση»

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έρθει αντιμέτωπη σήμερα (26/7 21:15) με την Γκιλμπόα Γκαλίλ στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Ισραήλ και ο τεχνικός της «ομάδας του λαού» Γιάννης Σφαιρόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων πως σε ένα Final 4 δεν υπάρχουν φαβορί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μακάμπι στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση. Αφού ξεπερνάς τα προβλήματα που έχεις, αποκτάς αυτοπεποίθηση και είσαι έτοιμος να παίξεις υπέροχα παιχνίδια. Όταν παίζεις στο Final 4, ακόμα κι αν αυτό είναι στην έδρα σου, δεν υπάρχουν φαβορί. Οι πιθανότητες όλων των ομάδων είναι 25%. Πρέπει να επικεντρωθούμε και να παίξουμε το παιχνίδι μας για να παλέψουμε για μια θέση στον τελικό. Μάθαμε ότι πρέπει να παλεύουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος, ότι δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε σε κανένα σημείο».

Για το παιχνίδι με την Γκιλμπόα Γκαλίλ επισήμανε: «Κάνουμε σκάουτινγκ για κάθε ομάδα, έχουμε μια εξαιρετική ομάδα σκάουτινγκ. Σεβόμαστε την Γκιλμπόα, έχουν χάσει μόνο δύο φορές από την επιστροφή του πρωταθλήματος. Άλλαξαν τρεις ξένους και φαίνονται καλύτεροι τώρα».

Τέλος ο προπονητής της Μακάμπι είπε: «Ως ομάδα, θέλουμε να μειώσουμε τον αριθμό των ηττών. Το γεγονός ότι ο Ουίλμπεκιν θα επιστρέψει, θα μας βοηθήσει. Θα δουλέψουμε μαζί ως ομάδα για να κρατήσουμε την μπάλα, ακολουθώντας αυτό που μας συνέβη σε προηγούμενα παιχνίδια».