Μακάμπι Τελ Αβίβ - Χάποελ Τελ Αβίβ 83-68: Πρόκριση με τρομερό Ντόρσεϊ για την ομάδα του Σφαιρόπουλου

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου επικράτησε (83-68) της Χάποελ Τελ Αβίβ έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και προκρίθηκε στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Ισραήλ. 

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Χάποελ Τελ Αβίβ 83-68: Πρόκριση με τρομερό Ντόρσεϊ για την ομάδα του Σφαιρόπουλου

Τι και αν δεν είχε στη διάθεσή της τον Σκότι Ουίλμπεκιν; Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πήρε το... όπλο του και χάρισε την μεγάλη πρόκριση στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η "ομάδα του Λαού" επικράτησε με 83-68 της Χάποελ Τελ Αβίβ και έκανε το 2-1 στη σειρά που την έστειλε στο Final Four της Winner League. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μπήκε δυναμικά στο ματς, δεν είχε ανάλογη συνέχεια στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως ήταν συνολικά ανώτερη από εκείνη του Γιάννη Καστρίτη που έκανε ότι μπορούσε.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της επικράτησης της Μακάμπι, ήταν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ο οποίος έχοντας 13 πόντους και 3 κλεψίματα από το πρώτο ημίχρονο, αποτέλεσε την "αιχμή του δόρατος" της Μακάμπι στον επιθετικό τομέα.

Ο Έλληνας σούτινγκ γκαρντ σημείωσε συνολικά 26 πόντους, μάζεψε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ ενώ έκανε και 4 κλεψίματα σε 36' λεπτά παρουσίας του στο παρκέ. Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Ντένι Αβντίγια που έκανε double-double με 22 πόντους και 10 ριμπάουντ. Να υπενθυμίσουμε, ότι ο ίδιος ετοιμάζεται για την πρώτη δέκα του ερχόμενου draft στο NBA.

Τα δεκάλεπτα: 26-15, 43-41, 63-56, 83-68.