Αναβρασμός στη Γεωργία με τη μεταγραφή του Σενγκέλια στην ΤΣΣΚΑ

Η Πρόεδρος της Γεωργίας χαρακτήρισε μη αποδεκτή την κίνηση του αρχηγού της Εθνικής, Τόρνικε Σενγκέλια, να πάει στην ΤΣΣΚΑ.

Αναβρασμός στη Γεωργία με τη μεταγραφή του Σενγκέλια στην ΤΣΣΚΑ

Στη Ρωσία μπορεί να πανηγυρίζουν για τη μεταγραφή του Τόρνικε Σενγκέλια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο στην πατρίδα του, τη Γεωργία, όπου όχι μόνο δεν το πήραν καλά, αλλά και κατακρίνουν την απόφαση του Γεωργιανού φόργουορντ.

Γιατί αυτό; Είναι γνωστό πως η ατμόσφαιρα μεταξύ των δύο χωρών είναι ηλεκτρισμένη και σε καθόλου καλά επίπεδα. Το γεγονός ότι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας πήγε σε μια ρωσική δεν άρεσε στην Πρόεδρο της χώρας, η οποία τον κατέκρινε και χαρακτήρισε μη αποδεκτή την κίνησή του αυτή.

Η Σαλομέ Ζουραμπισβίλι έγραψε λοιπόν δημόσια για τη μεταγραφή του Σενγκέλια στην ΤΣΣΚΑ: «Είναι ατυχές και μη αποδεκτό ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Γεωργίας να πηγαίνει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας»!

Ο τηλεοπτικός σταθμός Rustavi-2 επικοινώνησε με τον Σενγκέλια, όπου ανέφερε σχετικά:

«Δεν έχω καμία πρόθεση να δικαιολογήσω την απόφασή μου! Πάω στην ΤΣΣΚΑ για να παίξω μπάσκετ! Αυτό δεν θα αλλάξει τη σχέση μου με τη Γεωργία κι ελπίζω να μην αλλάξει η στάση των Γεωργιανών απέναντί μου».