Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Ανέβηκε στον... Όλυμπο (pic)

«Ράμπο» ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος! Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός κάλυψε απόσταση 72 χιλιομέτρων σε γνωστό αγώνα ορεινού τρεξίματος και ανέβηκε στον Όλυμπο.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Ανέβηκε στον... Όλυμπο (pic)

Σε εξαιρετική φυσική κατάσταση βρίσκεται ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός πήρε μέρος στον γνωστό αγώνα ορεινού τρεξίματος στον Όλυμπο «Olympus Mythical Trail» και κατάφερε να διανύσει 72 χιλιόμετρα της διαδρομής!

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είναι λάτρης των αγώνων τρεξίματος. Είναι γνωστό πως λαμβάνει μέρος σε μαραθώνιους, ενώ πλέον συμμετέχει και σε ορεινούς αγώνες. Το περασμένο Σαββατοκύριακο ανέβηκε στον Όλυμπο, έχοντας πάρει μέρος στο «Olympus Mythical Trail». Mε 106 χιλιόμετρα μονοπατιών στο ψηλότερο βουνό της Ελλάδας.

Στην 9η διοργάνωση του «Olympus Mythical Trail» ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήταν ένας από τους 180 αθλητές από 14 χώρες που μπήκαν στην εκκίνηση από το Λιτόχωρο για τη μεγάλη διαδρομή. Μπορεί να μην τερμάτισε, όμως κατάφερε να διανύσει τα 2/3 της συνολικής διαδρομής (72 χιλιόμετρα).