Παναθηναϊκός: Ξεχωρίζει τον Μάλκολμ Χιλ για αντικαταστάτη του Παππά

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, θέλει τον 26χρονο (1,98 μ.) Μάλκολμ Χιλ που έπαιζε στην Αστάνα του Καζακστάν.

Παναθηναϊκός: Ξεχωρίζει τον Μάλκολμ Χιλ για αντικαταστάτη του Παππά

Τον Μάλκολμ Χιλ γλυκοκοιτάζει ο Γιώργος Βόβορας για τη θέση στους γκαρντ που άνοιξε ο Νίκος Παππάς με τη μη ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό μετά από εφτά χρόνια. Ο Έλληνας τεχνικός των «πράσινων» έχει ξεχωρίσει τον 24χρονο Αμερικανό (1,98 μ.) που αγωνιζόταν στην Αστάνα του Καζακστάν, έχοντας κατά μέσο όρο 20,2 πόντους με 40% στα τρίποντα και 3,6 ασίστ.

Ο Βόβορας φαίνεται να αναπροσαρμόζει τα πλάνα του και να πηγαίνει για ρόστερ με εφτά ξένους, ωστόσο αυτός που θα «κοπεί» μάλλον θα είναι από τους ψηλούς.

Τον Χιλ τον προτιμάει γιατί μπορεί να παίξει και στο «3» και να συνδυαστεί στην ίδια πεντάδα με τον Φόστερ που έχει ήδη αποκτηθεί.

Από κει και πέρα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ως πρωταρχικό στόχο την εξεύρεση βασικού πόιντ γκαρντ στον ρόλο του… αντι-Καλάθη. Ο Λορέντζο Μπράουν αποτελεί βασική προτεραιότητα, επιμένουν οι «πράσινοι» για τον πρώην γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα και από την έκβαση της υπόθεσης αυτής θα εξαρτηθεί και πώς θα κινηθεί για το «4άρι» που ψάχνει, με τους Σαμ Ντέκερ και Γκρεγκ Ουίτινγκτον να είναι βασικοί στη λίστα του Έλληνα προπονητή.