Με Λαρεντζάκη το camp του Μπόγρη στην Ικαρία (pic)

Στο «5ο Πράμνος Camp – Bogrinho» του Γιώργου Μπόγρη θα παραστεί ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, καθώς επίσης και οι Γιώργος Βόβορας, Ιωάννης Παπαπέτρου και Βασίλης Γεραγωτέλλης

Με Λαρεντζάκη το camp του Μπόγρη στην Ικαρία (pic)

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Γιώργος Μπόγρης θα διοργανώσει το καλοκαιρινό camp στην Ικαρία και φυσικά θα έχει εκλεκτούς καλεσμένους. Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα που ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, τον νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού, Γιώργο Βόβορα και τον Ιωάννη Παπαπέτρου, καθώς επίσης και τον Βασίλη Γεραγωτέλλη, συνεργάτη του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον Ολυμπιακό και πλέον στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

«Η Ικαρία και αυτό το καλοκαίρι θα κινηθεί στους ρυθμούς του μπάσκετ. Το νησί ετοιμάζεται να αγκαλιάσει και πάλι την πορτοκαλί μπάλα με τα παιδιά σε πρώτο πλάνο στο “5ο Πράμνος Camp – Bogrinho”.

Οικοδεσπότες του τουρνουά, που έγινε θεσμός στην Ικαρία και σημείο αναφοράς για το Αιγαίο, είναι ο Πράμνος του Στέργιου Μυτιληνού, που είναι η ψυχή του camp, και ο Γιώργος Μπόγρης, καθώς ο Έλληνας σέντερ «αγκάλιασε» από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια αυτή και πρόσφερε τα μέγιστα για την πραγματοποίηση και την προώθησή του.

Φέτος το camp θα διεξαχθεί 3-5 Αυγούστου και αφορά παιδιά 7-18 ετών. Η συμμετοχή ανά άτομο είναι 25 ευρώ. Στο ραντεβού θα είναι συνεπείς και εκλεκτοί προσκεκλημένοι όπως ο Βασίλης Γεραγωτέλλης, συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον Ολυμπιακό και πλέον στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο Γιώργος Βόβορας προπονητής του Παναθηναϊκού, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Παρόντες θα είναι επίσης, όπως γίνεται κάθε χρόνο, ειδικοί ιατροί, γυμναστές, προπονητές, φυσιοθεραπευτές για να περάσουν τα παιδιά όσο το δυνατόν καλύτερα και πιο ασφαλή. Άλλωστε θα τηρηθούν σχολαστικά όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχει θεσπίσει η ΓΓΑ και το υπουργείο Υγείας».