Μάσα Φασούλα κατά ΕΟΚ: «Άδικη και καταστροφική εισήγηση για το μπάσκετ γυναικών»

Την αντίθεσή της στις αποφάσεις της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ για την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών στο μπάσκετ γυναικών εξέφρασε δημόσια η Μάσα Φασούλα, ενώ τόνισε ότι θα υποβάλει την παραίτησή της ως μέλος της επιτροπής.

Μάσα Φασούλα κατά ΕΟΚ: «Άδικη και καταστροφική εισήγηση για το μπάσκετ γυναικών»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΚ για την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών στο μπάσκετ γυναικών.

Η Μάσα Φασούλα, μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Γυναικών στην ΕΟΚ, μέσα από δημόσια τοποθέτησή της εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή της στην εισήγηση της επιτροπής της ΕΟΚ για την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών στο μπάσκετ γυναικών, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν έλαβε μέρος στη σύσκεψη.

Στη συνέχεια διαμήνυσε ότι θα υποβάλει την παραίτησή της από την επιτροπή.

Αναλυτικά η ανάρτησή της στο facebook:

«Με έκπληξη διάβασα ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ έκανε δεκτή την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ για την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών στο μπάσκετ γυναικών. Ως μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ομοσπονδίας δεν θα μπορούσα ποτέ να συμφωνήσω με μία εισήγηση εντελώς άδικη και καταστροφική για το μπάσκετ γυναικών, όσον αφορά τις διαδικασίες ανόδου και τους αριθμούς των ομάδων σε όλες τις κατηγορίες. Ουδέποτε ενημερώθηκα, κλήθηκα και πολύ περισσότερο συμμετείχα στη συγκεκριμένη τελευταία σύσκεψη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων που ελήφθησαν αυτές οι αποφάσεις. Διαχωρίζω τη θέση μου με όσα ανακοινώθηκαν από την ομοσπονδία, που δεν έχουν καμία απολύτως λογική και θα προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις στο μπάσκετ γυναικών. Και για αυτό τον λόγο θα ακολουθήσει η επίσημη παραίτησή μου από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων».