Παντελάκης «Σε καλή κατάσταση παρά τις απουσίες»

Ικανοποιημένος ο Γιώργος Παντελάκης από την ευρεία νίκη στον Αγ. Δημήτριο παρά τις απουσίες. Το αήττητο και τις δύο κούπες θέλει η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου

Παντελάκης «Σε καλή κατάσταση παρά τις απουσίες»

Παρά τα μικροπροβλήματα και τις απουσίες, τα κορίτσια του Ολυμπιακού έφτασαν εμφατικά στην 135η σερί νίκη τους επί της Δάφνης Αγ. Δημητρίου με 113-62 και ο Γιώργος Παντελάκης δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος.

«Είχαμε μερικά προβλήματα απουσιών σήμερα, αφού η Παυλοπούλου είχε πυρετό και οι Σταμάτη με την Σπυριδοπούλου κάποιους τραυματισμούς. Ξεκουράσαμε την Εβίνα, δώσαμε λίγο χρόνο στην Άννα, αλλά από εκεί και πέρα οι υπόλοιπες κοπέλες που αγωνίστηκαν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση» ήταν τα αρχικά του λόγια για να συμπληρώσει: «Ο ρυθμός που είχαμε αυξανόταν λεπτό με το λεπτό στην διάρκεια της αναμέτρησης. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στην Δάφνη και πλέον κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια μας».

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου από την πλευρά της τόνισε μετά το ματς: «Είμαστε Ολυμπιακός και πάντα πρέπει να παίζουμε στο 100%. Σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένες από το πρώτο λεπτό, δεν κατεβάσαμε ρυθμό και πήραμε μία εύκολη νίκη, παρότι η Δάφνη είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Στόχος μας είναι το αήττητο και να κλείσουμε την σεζόν και με τις δύο κούπες».