Έρχεται το τρίτο σερί ντάμπλ!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πανηγυρίσει το τρίτο συνεχόμενό του πρωτάθλημα στην Α1 Γυναικών, από την στιγμή της επανίδρυσής του τμήματος.

Έρχεται το τρίτο σερί ντάμπλ!

Οι «ερυθρόλευκες» αγωνίζονται στο «Π. Νικολαΐδης» στο Κερατσίνι, απέναντι στον Φάρο (13/05, 19:00),στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ και με τη νίκη κατακτούν το τρίτο σερί νταμπλ του Ολυμπιακού!

Η σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών τελειώνει στις τέσσερις νίκες, με τον Ολυμπιακό να προηγείται ήδη 3-0 επί του αντιπάλου του.

Μοναδική απουσία για την ομάδα του Πειραιά η Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία ακολουθεί θεραπεία για το γόνατό της.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Φάρο: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Ο Κώστας Μίσσας δήλωσε στο osfp.gr ότι: «Είναι το δεύτερο παιχνίδι για τη σειρά των τελικών των πλέι οφ απέναντι στον Φάρο, αυτήν την φορά στην έδρα του στο Κερατσίνι. Είναι μία αξιόλογη ομάδα και θα πρέπει να τηρήσουμε με μεγάλη συνέπεια τα αμυντικά μας πλάνα και από εκεί και πέρα στην επίθεση, να «χτυπήσουμε» τις αδυναμίες κάποιων κομματιών στην άμυνα του Φάρου.

Από την άλλη αξίζει να πούμε ότι και στο πρώτο ματς στη Γλυφάδα ο κόσμος ήρθε να μας στηρίξει. Τώρα παίζουμε στο Κερατσίνι και σίγουρα περιμένουμε πολύ περισσότερο κόσμο, έτσι ώστε να έχουμε και την υποστήριξή του και να μπορέσουμε μαζί τους να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».

Ο δεύτερος τελικός με τον Φάρο Κερατσινίου (13/05, 19:00) θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.