Με οδηγό το αήττητο για το τρίτο σερί νταμπλ

Τον Φάρο Κερατσινίου φιλοξενεί την Πέμπτη ο Ολυμπιακός στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας (10/05, 18:00) για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος.

Με οδηγό το αήττητο για το τρίτο σερί νταμπλ

Οι αήττητες παίκτριες του Ολυμπιακού, έχουν ως σκοπό την συνέχιση του σερί τους σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και ουσιαστικά να κάνουν ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου νταμπλ τους.

Οι «ερυθρόλευκες» είναι μπροστά με 2-0 στη σειρά κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου, χάρη στις νίκες τους στην κανονική διάρκεια, με τον πρωταθλητή Ελλάδος να κατακτάει το τρόπαιο στα 4 θετικά αποτελέσματα. Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Κώστας Μίσσας δεν θα έχει μονάχα την Αγγελική Νικολοπούλου στη διάθεσή του, καθώς η Ελληνίδα γκαρντ του Θρύλου συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας της.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για τον πρώτο τελικό αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Μίσσας, δήλωσε στο osfp.gr ότι: «Είμαστε τώρα στην τελική φάση και παίζουμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, κάτι που εξάλλου προδίδει και η δεύτερη θέση η οποία έχει κατακτήσει. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε να είμαστε πάρα πολύ καλοί στην άμυνα αναφορικά με την αντιμετώπιση του Φάρου στο «low post». Ο αντίπαλός μας από εκεί πέρα πετυχαίνει το μεγαλύτερο ποσοστό των πόντων του και από εκεί και πέρα χρειαζόμαστε ηρεμία και συνέπεια, αναφορικά με τις δικές μας επιθετικές επιλογές».

Από την πλευρά της, η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, δήλωσε στο osfp.gr ότι: «Θεωρώ ότι ο τίτλος του πρωταθλητή είναι από τους πιο σημαντικούς, τόσο για μας όσο και για τον σύλλογο. Και αυτό γιατί αναμφισβήτητα όλοι πιστεύουν, όπως και εμείς βέβαια το πιστεύουμε, ότι είμαστε το φαβορί, αλλά είναι πολύ σημαντικό για εμάς το ότι έχουμε ολοκληρώσει την κανονικη περίοδο αήττητες, κάτι που καταφέραμε και πέρσι και πρόπερσι. Αυτό είναι και ένας στόχος που από την αρχή της χρονιάς είχαμε βάλει, δηλαδή να συνεχίσουμε την διεύρυνσή του αήττητου ρεκόρ μας.

Αναφορικά τώρα με τα παιχνίδια που έρχονται μπροστά μας, εμείς είμαστε έτοιμες και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας σε επίθεση και άμυνα.

Τέλος θα ήθελα να πω ότι είμαστε ένας σύλλογος που θέλει να είναι νικητής και το έχει δείξει και η ιστορία. Χρειαζόμαστε σίγουρα την βοήθεια του κόσμου μας και στην στήριξή του και θέλουμε να είναι δίπλα μας για να σηκώσουμε μαζί ακόμα ένα τρόπαιο».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών:

Ολυμπιακός - Φάρος (10/5), 18:00

Φάρος - Ολυμπιακός (13/5), 19:30

Ολυμπιακός - Φάρος (16/5), 16:00 (αν χρειαστεί)

Φάρος - Ολυμπιακός (20/5), 19:30 (αν χρειαστεί)

Ολυμπιακός - Φάρος (23/5), 16:00 (αν χρειαστεί)