Παντελάκης: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος»

Ευχαριστημένος από την απόδοση των αθλητριών του κόντρα στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης.

Παντελάκης: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος»

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού που πέρασε εύκολα από την έδρα του ΠΑΟΚ με 100-52.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 52-100: Σαν σε προπόνηση

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Παντελάκης δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του ενώ έδωσε το σύνθημα για την αναμέτρηση με την Ορμάν στο Eurocup.

Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις αθλήτριές μου. Ήταν ένα ματς για το πρωτάθλημα που είχαμε πολύ καλή απόδοση και από τις 12 παίκτριες που αγωνίστηκαν σήμερα. Ένα ματς που έληξε με μεγάλη διαφορά και με ένα ανοιχτό ροτέισον από την μεριά μας. Δώσαμε την δυνατότητα να ξεκουραστούν κάποιες από τις αθλήτριές μας γιατί ακολουθεί η αναμέτρηση με την Orman Genclik για το Eurocup και η ομάδα θα συνεχίσει χωρίς ρεπό μέχρι αυτό το ματς. Πλέον στρέφουμε το βλέμμα μας στο παιχνίδι της Πέμπτης και την αναμέτρηση στο ΣΕΦ».

Η Αγγελική Νικολοπούλου από την πλευρά της τόνισε: «Παίξαμε αρκετά καλά και είμαστε χαρούμενες για τη νίκη. Η χαρά όμως πρέπει να κρατήσει λίγο, αφού ακολουθεί το ματς με την Orman Genclik την Πέμπτη στο ΣΕΦ, όπου θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup. Από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία μας για αυτό το παιχνίδι και επικεντρωνόμαστε στην επόμενη μας αποστολή».