Ολυμπιακός: Πριν την Ορμάν - Ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (13:00) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Πρόβα ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα κόντρα στην Ορμάν.

Ολυμπιακός: Πριν την Ορμάν - Ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία

Το παιχνίδι με την Orman Genclik στις 23 Ιανουαρίου για τους «16» του Eurocup στο ΣΕΦ μπορεί να περιμένει για τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκες» έχουν νωρίτερα υποχρεώσεις για την Α1 Γυναικών.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο κλειστό της Πυλαίας τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (19/01, 13:00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και στοχεύει σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας θέλουν να διατηρήσουν το νικηφόρο σερί τους, το οποίο έχει φτάσει στις 109 συνεχόμενες νίκες στην Α1 Γυναικών και 127 σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Παντελάκη να έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεσή του για το ματς της Κυριακής. H αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη ότι «Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην έχει την δυναμική των προηγούμενων ετών όμως από την μεριάς μας, όπως σε κάθε παιχνίδι, αντιμετωπίζουμε την εν λόγω αναμέτρηση με την ίδια συγκέντρωση.

Για εμάς αυτό το ματς στην Θεσσαλονίκη είναι το κατάλληλο τεστ ενόψει των υποχρεώσεών μας για το Eurocup. Είναι σημαντικό να βγάλουμε στο παρκέ όσα έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα και στην πορεία να επικεντρωθούμε 100% για την αναμέτρηση της Πέμπτης στο ΣΕΦ με την Orman Genclik. Θέλουμε τη νίκη και εννοείται να παραμείνουμε αήττητοι σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις».