Ολυμπιακός: Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ ενισχύεται σε όλους τους τομείς!

Οι «ερυθρόλευκες» πρωταγωνιστούν και φέτος τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο, όμως αυτό που τραβάει τα βλέμματα όλων και των χορηγών, είναι η φετινή πορεία που έχουν χαράξει στην Ευρώπη, γεγονός που θα φέρει ενίσχυση σε πολλούς τομείς. 

Ολυμπιακός: Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ ενισχύεται σε όλους τους τομείς!

Είναι θέμα ελάχιστου χρόνου για τον Ολυμπιακό να σπάσει τα ρεκόρ του Αθηναϊκού, στο γυναικείο μπάσκετ, και να γίνει ο πρώτος γυναικείος σύλλογος με τις περισσότερες σερί νίκες, καθώς έχοντας 119 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, οι περσινές νταμπλούχες Ελλάδος, παραμένουν το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση αμφότερων των τίτλων και την φετινή χρονιά.

Ολυμπιακός - Μελίσσια 119-45: Κορυφαία επιθετική επίδοση για τα κορίτσια του Πειραιά στην Α1!

Παρόλα αυτά, οι εγχώριες υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα φέτος, καθώς έχουν ρίξει το μεγαλύτερος βάρος στην Ευρώπη και στο Eurocup Γυναικών. Εκεί, ο Ολυμπιακός έχει ένα σερί 3 νικών και 1 ήττας στον όμιλο του και την επόμενη αγωνιστική, υποδέχεται την ισχυρή Βαλένθια στο κλειστό του ΣΕΦ (27/11), με την οποία θα δώσει τον πρώτο του «τελικό» στην σεζόν, καθώς η νίκη απέναντι της ισοδυναμεί με την πρώτη θέση του ομίλου.

Πάντως και να ηττηθεί ο Ολυμπιακός στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σίγουρο πως εκείνος είναι (και θα συνεχίζει) ο πρεσβευτής του γυναικείου μπάσκετ της χώρας μας στην Ευρώπη, ενώ είναι επίσης θέμα χρόνου να κάνουν την εμφάνιση τους και κάποιοι μεγάλοι χορηγοί, οι οποίοι θα βοηθήσουν να στελεχωθεί παραπάνω το συγκεκριμένο τμήμα, ώστε να οδηγηθεί και σε πολλές περισσότερες εγχώριες αλλά και ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Το καλάθι με το οποίο ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία (vid)

Πιο συγκεκριμένα, ο εκάστοτε μεγάλος χορηγός θα βοηθήσει τους διοικούντες να στοχεύσουν καλύτερα στην απόκτηση παικτριών, τόσο Ελληνίδων όσο και ξένων, οι οποίες θα κάνουν τις «ερυθρόλευκες» πιο υπολογίσιμες και ανταγωνιστικές στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα συμμετέχουν, είτε είναι η EuroLeague είτε το Euro Cup Γυναικών.

Σκοπός λοιπόν της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού οφείλει να είναι η διάκριση στα ευρωπαϊκά δεδομένα, καθώς όπως προαναφέραμε και όπως βλέπουμε βάσει αποτελεσμάτων και στατιστικών, οι παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη στην Ελλάδα δεν έχουν αντίπαλο...