Παντελάκης: «Επιθετικά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση»

Ο Γιώργος Παντελάκης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στην νίκη του Ολυμπιακού επί της Τσεγκλέντ.

Παντελάκης: «Επιθετικά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση»

Δηλώσεις στο olympiacossfp.gr έκανε ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης και αναφέρθηκε στην νίκη των ερυθρόλευκων με 93-53 επί της Τσεγκλέντ για την τρίτη αγωνιστική του Eurocup.

Ο Παντελάκης έδωσε την δική του οπτική για το πως ήρθε το θετικό αποτέλεσμα για τις αήττητες νταμπλούχες Ελλάδος.

Τα καλάθια του Ολυμπιακός - Τσεγκλέντ 93-53 (vid)

Αναλυτικά είπε:

«Στα πρώτα οχτώ λεπτά του παιχνιδιού δεν ήμασταν μέσα στο παιχνίδι γιατί θεωρήσαμε ότι ήταν ένα εύκολο ματς. Ήταν εντελώς λάθος η προσέγγιση του ματς, αλλάξαμε την ενέργειά μας κυρίως στην άμυνα. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ που είναι κάτι σημαντικό για ένα τέτοιο ματς. Τρέξαμε και η ομάδα επιθετικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Έχουμε πολλές αθλήτριες σε φοβερή κατάσταση και αυτό δείξαμε και σήμερα που σκόραραν όλες και είχαμε και 5 διψήφιες. Από εκεί και πέρα, κρατάμε χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Έχουμε τώρα τα Χανιά που είναι ένα ματς πρωταθλήματος που το θέλουμε και μετά βήμα βήμα στο Eurocup να δείχνουμε τις ικανότητές μας και η ομάδα να βελτιώνεται συνεχώς».