Επιστροφή στο πρωτάθλημα με Πρωτέα

Μετά την διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. 

Επιστροφή στο πρωτάθλημα με Πρωτέα

Οι κυπελλούχες Ελλάδος φιλοξενούν την Κυριακή (22/04, 14:00) τον Πρωτέα Βούλας στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, με σκοπό να παραμείνουν αήττητες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, μία
«στροφή» πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Οι «ερυθρόλευκες» όλο αυτό το διάστημα είχαν προπονήσεις σε υψηλό ρυθμό για να μπορέσουν να μείνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Τα προβλήματα δεν λείπουν πάντως για τον Κώστα Μίσσα, αφού εκτός από την Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας της για τον τραυματισμό στο γόνατό της, δεν θα έχει στη διάθεσή του και την Στέλλα Καλτσίδου που έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα στο αριστερό της πόδι.

Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πρωτέα Βούλας αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Ο προπονητής του Θρύλου, Κώστας Μίσσας, δήλωσε για το παιχνίδι: «Ο Πρωτέας Βούλας με την καινούρια Αμερικανίδα παίκτρια που έχει αποκτήσει, την Νταϊάνα Ντέλβα, είναι σίγουρα μία ενδιαφέρουσα ομάδα. Είναι ένα αξιοπρόσεκτο σύνολο που θέλει σοβαρότητα και προσοχή. Και αν συνδυάσουμε και τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε αυτήν την περίοδο, μαζί και με την διακοπή που υπήρχε στο πρωτάθλημα, μπορεί να καταλάβει κανείς την επικινδυνότητα της αναμέτρησης. Το παιχνίδι από μόνο του θέλει προσοχή, εμείς δουλέψαμε καλά αυτό το διάστημα και πλέον είναι το κομμάτι της ενέργειας πολύ σημαντικό. Εμείς θέλουμε να έχουμε προσοχή σε όλα τα αμυντικά και επιθετικά μας πλάνα και να πάρουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».