Παναθηναϊκός: Είχε καταγγείλει την Καπογιάννη - Τώρα συζητά μαζί της!

Η πρώην κόουτς του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "πρασίνων". Το "τριφύλλι" στο παρελθόν την είχε καταγγείλει. 

Παναθηναϊκός: Είχε καταγγείλει την Καπογιάννη - Τώρα συζητά μαζί της!

H Eλένη Καπογιάννη έχει πραγματοποιήσει σημαντική καριέρα στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα, κύπελλα και νταμπλ (τέσσερα συνεχόμενα μάλιστα), τόσο με το Ελληνικό, όσο και με τον Ολυμπιακό, αλλά την περασμένη σεζόν έμεινε εκτός, ύστερα από την αποχώρηση της από τους "ερυθρόλευκους". Δεν είναι βέβαια χωρίς δουλειά, καθώς είναι προπονητής της εθνικής Λιβάνου.

H 50χρονη κόουτς, πάντως, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, εξετάζοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Έγινε το πρώτο ραντεβού, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία, καθώς ο προϋπολογισμός των "πρασίνων" είναι χαμηλός. Θα υπάρξει, όμως, και νέα συνάντηση.

Το γεγονός, πάντως, προκάλεσε εντύπωση. Ο λόγος; Ο Παναθηναϊκός, τον Μάρτιο του 2016, είχε καταγγείλει την Ελένη Καπογιάννη, η οποία τότε, ήταν κόουτς στον Ολυμπιακό. Ο λόγος; Το σχόλιο της σε συνέντευξη στο "ΦΩΣ", όταν και είχε δηλώσει τα εξής: «Τους είπα ‘μ….ες, παίξτε το μπάσκετ που ξέρετε και μπορείτε, και ας χάσετε. Να πλησιάσουμε τον χαρακτήρα μας όμως, τον χαρακτήρα της ομάδας μας. Αν βγάλετε τα σήματα από τις φανέλες, αυτές του Παναθηναϊκού 10 φορές να τις αντιμετωπίσετε, 10 φορές θα τις γαμ…τε!’».