Δεν παίζει η Νικολοπούλου με Αθηναϊκό

Με προβλήματα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο κλειστό της Εργάνης απέναντι στον Αθηναϊκό (Κυριακή 01/04 στις 14:00) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Δεν παίζει η Νικολοπούλου με Αθηναϊκό

Η Αγγελική Νικολοπούλου αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί της γόνατό της και δεν υπολογίζεται από τον Κώστα Μίσσα. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μετά το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο της ομάδας του, θέλει τις αθλήτριές του να έχουν ανάλογη εμφάνιση και στον Βύρωνα.

Ο Μίσσας επέλεξε για το ματς τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε για τον αγώνα: «Ο Αθηναϊκός είναι από τις καλές ομάδες και στην έδρα του είναι πάντα θετικός. Οι περισσότερες ομάδες απέναντι στο κοινό τους παρουσιάζονται συνήθως βελτιωμένες. Από τη δική μας μεριά, θεωρώ ότι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τελείωσε αυτό το κομμάτι και τώρα πρέπει και εμείς να προχωρήσουμε για το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα παιχνίδι πριν τη διακοπή και η σοβαρότητά μας όπως κάθε φορά ξεκινάει από το κομμάτι της αμυντικής και της ατομικής μας τακτικής και το πόσο μέσα στο πλάνο μας θα είμαστε εκεί. Τέλος θέλουμε να είμαστε ουσιαστικοί στην επίθεσή μας και στο τι θέλουμε να κάνουμε γενικότερα στο παιχνίδι. Το σημαντικό για μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όσα έχουμε δουλέψει και σοβαροί στο παρκέ».