Ολυμπιακός: Mε τον ΠΑΟΚ στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (24/2) το μεσημέρι (15:00), αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Γλυφάδα. Παντελάκης: «Το ταξίδι στην Ευρώπη ήταν μία όμορφη διαδρομή».

Ολυμπιακός: Mε τον ΠΑΟΚ στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις και τη συνέχιση του αήττητού σε αυτές.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας (24/02, 15:00), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, με στόχο την 87η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και 101η στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Παντελάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα για την αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και όλες οι παίκτριές του είναι ετοιμοπόλεμες για την αναμέτρηση.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ότι: «Προερχόμαστε από το παιχνίδι με την Perfumerias Avenida στην Ισπανία για την Ευρωλίγκα. Ήταν μία πολύ όμορφη διαδρομή, με πολλά παιχνίδια στο υψηλότερο επίπεδο που στο τέλος κρατάμε μόνο τα καλά και τις εμπειρίες που αποκομίσαμε σε όλο αυτό το ταξίδι. Μόνο κερδισμένοι έχουμε βγει σε αυτήν την διαδρομή και πλέον επικεντρωνόμαστε ξεκάθαρα στην παραμονή μας στην κορυφή της Ελλάδας. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Θέλουμε να παίξουμε το μπάσκετ μας και να πάρουμε μία ακόμα νίκη στην Α1 Γυναικών».