Κόντρα στη Ρίγα ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (5/12) το απόγευμα (18:00) θα αντιμετωπίσει την Ρίγα στο ΣΕΦ. Παντελάκης: Έχουμε δει τις αδυναμίες της σε άμυνα και επίθεση"

 Κόντρα στη Ρίγα ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ

Το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη:

"Στο ΣΕΦ και με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Τετάρτη την ΤΤΤ Riga (05/12, 18:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Θρύλος προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Hatay BBκαι έχει ως στόχο το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Γιώργος Παντελάκης προπόνησε τις αθλήτριές του την Τρίτη στο ΣΕΦ και είδε την Άννα Σπυριδοπούλου να συνεχίζει το ατομικό της πρόγραμμα. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή της απέναντι στην TTT Riga. Εκτός είναι η Ρίτα Ρασίντ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση.

Ο Γιώργος Παντελάκης τόνισε για την αναμέτρηση πως: «Είναι σίγουρα ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μία ομάδα που ξέρουμε. Με την Ρίγα είχαμε αγωνιστεί και πέρσι στο Eurocup, όμως εννοείται πως είναι ενισχυμένη φέτος και πολύ καλύτερη από τότε. Είναι μία ομάδα που στηρίζεται στο τρανζίσιον παιχνίδι της και στα σουτ της και εμείς έχουμε εστιάσει στο κομμάτι αυτό, ώστε να την περιορίσουμε και να της κάνουμε τη ζωή δύσκολη. Έχουμε δει τις αδυναμίες της σε άμυνα και επίθεση και εκεί έχουμε σκοπό να την «χτυπήσουμε». Είναι ένα ματς εντός έδρας και είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι αυτό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας απέναντι στην TTT Riga, γιατί είναι ο έκτος παίκτης μας και πάντα μας δίνει έξτρα ώθηση, ειδικά σε παιχνίδια της Ευρωλίγκας».

Η Εβίνα Σταμάτη δήλωσε από την μεριά της: «Η TTT Riga είναι μία πολύ καλή ομάδα την οποία έχουμε μελετήσει αρκετά και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμες για να την αντιμετωπίσουμε. Το γεγονός πως την αντιμετωπίσαμε πέρσι μας βοηθάει ως ένα σημείο, όμως σίγουρα έχει δυναμώσει σε σχέση με την ομάδα που έπαιζε στο Eurocup. Περιμένουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας για να μας στηρίξει».

-Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση θα διατίθενται από τη θύρα 7 του σταδίου πριν το παιχνίδι.

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Ισχύει κανονικά η κάρτα μέλους και κάρτα junior, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στην αναμέτρηση. Οι έχοντες προσκλήσεις για την αναμέτρηση με την ΤΤΤ Riga θα εισέλθουν από την είσοδο των VIP, η οποία βρίσκεται κάτω από τη θύρα 3, όπως και οι εκπρόσωποι του Τύπου.

-Το παιχνίδι Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – TTT Riga θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2".