Α1 Γυναικών: Για την νίκη απέναντι στην Ελευθερία Μοσχάτου ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα, Κυριακή (2/12, 15:30) την Ελευθερία Μοσχάτου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών

Α1 Γυναικών: Για την νίκη απέναντι στην Ελευθερία Μοσχάτου ο Ολυμπιακός

Επιστρέφει στο κλειστό γυμναστήριο Πειραιά «Παναγιώτης Σαλπέας» η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού όπου στις 15:30 αντιμετωπίζει την Ελευθερία Μοσχάτου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής Α1 Γυναικών.

Για την νίκη που θα διευρύνει το αήττητο σερί της θα παλέψει σήμερα η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία επέστρεψε το μεσημέρι της Παρασκευής από την Τουρκία. Χθες, Σάββατο (1/12) ο Γιώργος Παντελάκης προπόνησε την ομάδα χωρίς την Άννα Σπυριδοπούλου, η οποία είχε έναν τραυματισμό στην αναμέτρηση με την Χατάι και έκανε θεραπεία.

Η Ελληνίδα φόργουορντ δεν θα αγωνιστεί σήμερα και θα προετοιμαστεί για τον σημαντικό αγώνα με την ΤΤΤ Riga την ερχόμενη Τετάρτη στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Ελευθερία Μοσχάτου αποτελείται από τις: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση.

Για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε στο www.olympiacossfp.gr ότι: «Επιστρέφουμε στην Α1 Γυναικών και σκοπός μας είναι μονάχα η νίκη όπως εξάλλου και σε όλα τα παιχνίδια. Το ματς με την Hatay BB ανήκει στο παρελθόν και πλέον επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και την Ελευθερία Μοσχάτου. Σκοπός είναι παίξουμε όμορφο μπάσκετ και να χαρίσουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο που θα έρθει στο «Παναγιώτης Σαλπέας» για να μας παρακολουθήσει από κοντά. Μπορεί να μην είναι η έδρα μας, όμως ο Πειραιάς είναι το σπίτι μας και πάντα είμαστε χαρούμενοι όποτε παίζουμε εδώ».