Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ

Μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας η Α1 Μπάσκετ Γυναικών επιστρέφει με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. 

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ

Επιστροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη(25/11,13:00) για την τέταρτη αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν την νίκη για να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα. Στην διάθεση του Γιώργου Παντελάκη δεν θα είναι η Μαρία Αυτζή και η Ρίτα Ρασίντ που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό τους.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ αποτελείται από τις: Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Χριστίνα Λίτση.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το παιχνίδι: «Επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχουμε κερδίσει και στο Κύπελλο φέτος. Είχαμε την διακοπή για τις Εθνικές, με έξι αθλήτριες μας να είναι διεθνείς και να λείπουν από την ομάδα μας. Σκοπός μας τώρα είναι να βρούμε και πάλι τον ρυθμό μας και να πάρουμε άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα. Η συγκέντρωση μας είναι μόνο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να νικήσουμε στην Θεσσαλονίκη και μετά έχουμε τον χρόνο να ασχοληθούμε με τις υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα».