Ολυμπιακός: Για το 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ

Έτοιμες για το 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ οι «ερυθρόλευκες» του Θάνου Νίκλα.

Ολυμπιακός: Για το 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ

Το προβάδισμα θέλει να αποκτήσει ξανά στη σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών ο Ολυμπιακός που το μεσημέρι της Κυριακής (21/4, 13:00) υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Ο Θάνος Νίκλας αναφορικά με το ματς μίλησε για την άμυνα και τον έλεγχο τον ριμπάουντ, ενώ τόνισε ότι πρέπει να εξαλειφθούν κάποια κακά διαστήματα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε αφήσει πίσω μας το αποτέλεσμα του προηγούμενου παιχνιδιού και προετοιμαζόμαστε να βγάλουμε την αντίδραση που θέλουμε. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί αμυντικά και να κερδίσουμε κάθε μάχη στα ριμπάουντ. Επιθετικά, να μειώσουμε κάποια κακά διαστήματα, να παίξουμε ομαδικά και να δημιουργήσουμε σκορ. Θα είναι ένα ματς, που χρειάζεται υψηλή συγκέντρωση και ενέργεια και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη με τη βοήθεια των φιλάθλων μας στο γήπεδο».

Από την πλευρά των παικτριών η Μπρουκ Ουίλιαμς τόνισε: «Ο τρίτος τελικός θα είναι εξίσου δύσκολος, όπως και ο πρώτος. Είναι ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, το ξέρουμε αυτό. Χάσαμε μια ευκαιρία να κάνουμε το 2-0, όμως το έχουμε συνειδητοποιήσει. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, για να κερδίσουμε το παιχνίδι και όλα εξαρτώνται από εμάς. Είμαστε έτοιμες να βγούμε και να παλέψουμε, να τα δώσουμε όλα στο παρκέ, για να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε το 2-1, αποκτώντας ξανά το προβάδισμα».