Νίκλας: «Τερματίσαμε δίκαια πρώτοι»

Ο Θάνος Νίκλας σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στους τελικούς της Α1 μπάσκετ γυναικών. 

Νίκλας: «Τερματίσαμε δίκαια πρώτοι»

Στους τελικούς του πρωταθλήματος προκρίθηκε η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, για μία ακόμη σεζόν. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 67-61 του Πρωτέα στη Βούλα, στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ της Α1, έκαναν το 2-0 στη σειρά και «σφράγισαν» το εισιτήριο για την τελική φάση.

Ο Θάνος Νίκλας αφού πρώτα συνεχάρη την ομάδα του Πειραιά για την πρόκριση στους τελικούς, στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εικόνα του αγώνα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια για τη νίκη και την πρόκριση στους τελικούς. Ηταν κάτι που ο κόσμος περίμενε και θεωρούσε αναμενόμενο. Εμείς, όλη τη χρονιά δουλεύουμε πολύ, τερματίσαμε πρώτοι, δίκαια. Είχαμε, γενικότερα, την καλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα και τώρα, έχουμε μπροστά μας τους τελικούς. Όσον αφορά στο ματς, ο Πρωτέας έπαιξε χωρίς άγχος, χωρις καν τακτική.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε τη δουλειά μας, στο ημίχρονο ήμασταν 14 πόντους μπροστά, ακολουθώντας την τακτική. Στο τρίτο δεκάλεπτο, δυστυχώς, πιστέψαμε για κάποιο λόγο ότι το ματς έχει τελειώσει, πήγαμε σε πολλές λάθος επιλογές, αυτοκαταστροφικά βρεθήκαμε πίσω, χωρίς να υπάρχει κάτι στην αντίπερα όχθη, καμία τακτική, τίποτα, απλά έτρεχαν.

Βρεθήκαμε πίσω, αλλά κάποια στιγμή συγκεντρωθήκαμε και φέραμε το ματς εκεί που έπρεπε. Δυστυχώς, δεν ανταποκριθήκαμε καλά σε εκείνο το σημείο, είναι κάτι που πρέπει να δούμε και να διορθώσουμε, ενόψει των τελικών».