Παντελάκης: «Μείναμε εκτός ρυθμού στην αρχή»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στην κούραση της ομάδας και την διαχείριση του ρυθμού κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Ηρακλή. 

Παντελάκης: «Μείναμε εκτός ρυθμού στην αρχή»

Ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη στην Θεσσαλονίκη με 76-56 απέναντι στον Ηρακλή για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ Γυναικών.

Μετά την λήξη του αγώνα ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Παντελάκης μίλησε για την διαχείριση της κούρασης ενώ αναφέρθηκε και στο δύσκολο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στην Ντίναμο Κούρσκ.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Προερχόμασταν από ένα παιχνίδι την Πέμπτη στην Ουγγαρία και ένα ταξίδι που αναμενόμενα μας κούρασε. Θέλαμε να διαχειριστούμε την κούρασή μας και διαφοροποιήσαμε το ροτέισον μας και για αυτό μέναμε εκτός ρυθμού στην αρχή του παιχνιδιού με τον Ηρακλή, όμως όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν και καλύτεροι, παρά τα νεκρά διαστήματα που είχαμε στην απόδοσή μας. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη, κρατάμε το αήττητο και βρίσκουμε ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Πλέον στρέφουμε το μυαλό μας στην αναμέτρηση της Τετάρτης με την Ντινάμο Κούρσκ για την Ευρωλίγκα. Θα την μελετήσουμε καλά και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν ανταγωνιστικοί απέναντί της».

Από την μεριά της η Άννα Σπυριδοπούλου δήλωσε μετά το ματς πως: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι μετά την ήττα από την Sopron Basket στην Ουγγαρία. Εμείς θάλαμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα και ενόψει της αναμέτρησης με την Ντινάμο Κούρσκ. Βέβαια είδαμε τον Ηρακλή να μας κοιτάει στα μάτια και να μην τα παρατάει μέσα στην αναμέτρηση το Ιβανώφειο. Κρατάμε πάντως το ότι δείξαμε καλή εικόνα και ότι πήραμε το παιχνίδι».