Κόντρα στον Ηρακλή ο Ολυμπιακός για την Α1 Γυναικών

Λίγες μέρες μετά την αναμέτρηση με την Sopron Basket στην Ουγγαρία, ο Ολυμπιακός «κοιτάζει» τον Ηρακλή για την Α1.

Κόντρα στον Ηρακλή ο Ολυμπιακός για την Α1 Γυναικών

Ενόψει της 2ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο Κλειστό Γυμναστήριο αύριο (4/11) στις 14:00. Ο Ολυμπιακός θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση για να πάει με καλή ψυχολογία στον αγώνα με την Dynamo Kurst στο ΣΕΦ την επόμενη Τετάρτη (7/11 , 18:00) για την Ευρωλίγκα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης θα στερηθεί την βοήθεια της Ρίτα Ρασίντ για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι με την Sopron Basket στην Ουγγαρία και ένα επίσης κουραστικό ταξίδι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα για μας, αφού είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για κάθε παιχνίδι. Ο Ηρακλής ανέβηκε φέτος στην κατηγορία, όμως από την μεριά μας δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλό μας και θα παίξουμε όπως το συνηθίζουμε σε κάθε αναμέτρησή μας. Προέχει το παιχνίδι του πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη και μετά μπορούμε να σκεφτόμαστε την αναμέτρηση της Ευρωλίγκας με την Dynamo Kursk στο ΣΕΦ».